RW122 | De groetjes terug vanuit Rwanda.

Geplaatst op 20 jul 2022 - 22:47

We zijn inmiddels halverwege het project en hebben hele leuke groetjes ontvangen. In dit bericht doen we allemaal even de groetjes terug.

Groetjes aan thuis:

Ilse: Hoi lieve allemaal! Het gaat heel goed met mij, met het bouwen en met het gezellig maken hiero. Ik geniet ontzettend van de andere cultuur, de mensen en de omgeving. Ik hou van jullie!

Sacha: Lieve allemaal! Het is hier heel anders en nog steeds wennen. Ik mis jullie wel maar ik heb het nog steeds naar mijn zin. Veel plezier in Mallorca, geniet voor mij van de wc en douche. Ik hoop nog steeds op een broodje kroket bij thuiskomst 😉 Love you, sas.

Dianne: Lieve mensen thuis, het is hier supergaaf. Ik maak van alles mee en doe veel nieuwe indrukken op. Alles is erg indrukwekkend. Ik heb het erg naar mijn zin en verveel me zeker niet. Als ik thuiskom zal ik veel verhalen hebben.  Ik mis jullie en houd van jullie. Liefs

Lieke en Volkert: Lieve allemaal, superleuk om alle berichtjes te lezen. We hebben het hier heel erg naar ons zin en genieten van ieder moment. Bettine en Jelte, geniet in Mallorca. We houden van jullie!!! P.S. We eten hier genoeg aardappels en groentes dus doe maar lasagne als we terugkomen.

Marthe: Hoi lieve allemaal, ik geniet hier echt enorm van alles wat we zien en meemaken, de groep, de cultuur en het land. De tijd vliegt voorbij, maar metselen is ondertussen mijn specialiteit dus een huis bouwen voor Elisa kan ik wel regelen. Ik mis jullie, liefs Marthe

Evelieke: Hooii allemaal, het gaat helemaal goed hier. Ik heb het erg naar mijn zin en geniet van alle nieuwe dingen die ik hier mag leren. Ik mis jullie wel een beetje, maar over 1 weekje zie ik jullie weer :) de komende dagen mag ik aan de slag met een muurschildering aan de buitenkant van de school dus dat wordt leuk. Veel liefs, Eef.

Mirthe: Hoihoii! Het gaat heel goed hier hoor, het is echt super gezellig met de groep en ik kijk elke dag mijn ogen uit. Ik hoop dat het bij jullie in Nederland ook goed gaat en ik heb heeel veel zin om jullie weer te zien (net zoals ik zin heb in een wc, een douche en eten dat wat anders is dan doperwtjes). Groetjesss

Naomi: Hoihoi! Ik geniet erg hiero, nog leuker dan papa heeft verteld. De komende dagen heb ik nog hele leuke dingen op de planning, dus kom nog niet naar huis. Ik mis jullie allemaal stiekem wel een klein beetje. Oma en Ilse een fijne verjaardag! Knuffels van mij.

Nienke: Ik geniet hier volop en waardeer steeds meer wat we thuis allemaal hebben. Ook de mensen die om mij heen staan dus ik vergeet jullie niet. Liefs, Nienke.

Nynke: Haii iedereen thuis!! Het gaat hier harstikke goed (hopelijk thuis ook), ik heb het hier erg naar mijn zin met iedereen om mij heen en geniet van alle ervaringen hier!!! Enn ja ik mis jullie thuis (en de wc) toch wel steeds een beetje meer :) Dikke kus van mij!  

Dana: Lieve allemaal, ik heb echt super naar mijn zin met de mensen hier en alle nieuwe ervaringen! Stiekem mis ik jullie allemaal wel een beetje hoor. Geniet nog van jullie vakantie en Jens alvast gefeliciteerd!! Dikke knuffel van mij!

Rianne: Hoihoi!! Het is hier heel leuk en we maken echt veel indrukwekkende dingen mee. Met de groep is het ook supergezellig maar ik vind het ook leuk om jullie volgende week weer te zien.

Nora: ‘staat nog bij al die fans weetje wel’. Het is echt super leuk en gezellig hier! Ik mis jullie niet, omdat het hier super is. Ik hoop dat bij jullie ook alles goed is. Tot snel!

Lara: Lieve pap, mam, Wessel en Roos, het gaat goed met me en ik heb het naar mijn zin. Heel veel plezier op vakantie en groetjes aan Lila. Diike knuffel X Laar. P.S. bedankt voor de mooie berichtjes 😉

Annelinde: Hee lieve allemaal, ik heb het hier erg naar mijn zin. Mijn angst voor insecten wordt zeker op de proef gesteld. Wel geniet ik erg van de natuur, mensen, cultuur en natuurlijk de schattige kids. En Mark, natuurlijk nog gefeliciteerd. Veel liefs.

Lisanne: Hee tijgers! Ik heb het hier enorm naar mijn zin en ben gelukkig nog maar een klein beetje verbrand. Verder heb ik nog nooit van mijn leven zoveel zin gehad in Lasagne dus zet maar alvast klaar voor als ik thuis kom. Ik hou van jullie en ik mis jullie. P.S. thanks voor de groetjes, is altijd erg leuk en nog gefeliciteerd met je 41e.

Joshua: Hier kan ik wel een huis betalen, dus ik kijk wel ff of ik terug kom.

Jarik: Goedeavond Beek en moeders, ik heb het super erg naar me zin en de school begint al vorm te krijgen. Hoe gaat het daar? (Hiermee bedoel ik met jullie, Feyenoord en John Dop). Ben nu al benieuwd naar de maaltijd die ik krijg als ik terug ben. Groetjes Beekie.

Ruben: hey Fam, hoe gaat het daar zonder mij, begint het al stil te worden. Hier gaat alles iig goed. Ik ben aan het genieten van het heerlijke weer en de nieuwe ervaringen. Als ik thuis kom ben ik wel klaar voor wat lekkers. (liever geen doperwten bonen of pasta). Veel plezier daar nog en tot over 1,5 week!!! PS. Gerrit is dood

Levi: Hoi allemaal, ik heb het erg naar mijn zin hier hoor! Veel lol bij de bouw met de Rwandezen en met de groep. Verder echt een mooi project. Tot snel!! PS. de geit is dood.

Niek: halloo, Hier op het project gaat het erg goed. De bouw schiet op en het is een erg gezellige sfeer met de groep en de Rwandezen! Jullie het ook erg naar jullie zin met de camper reis?
Heb het hier erg naar mijn zin en Tot snel! Ps. de geit is dood!
En nog een ding….
yo Bart!!

Joas: hoi hoi, het gaat prima hier, gelukkig is de geit dood en heb ik zin in de kapsalon die staat te wachten op mij als ik terug ben.

Maaike: Gaaf project, intensief samenwerken met Rwandezen op de bouw, 60-200 kids om te vermaken. Nieuwe dingen: een gat in de grond én leren voegen!! Het is hier top!!

Lindelotte: Lieve allemaal, het is hier heel leuk. Gerrie de geit is inmiddels geslacht dus het dieptepunt van dit project hebben we gehad, vanaf nu wordt het alleen nog maar beter. Geef Baloe een extra dikke knuffel van me. Dikke knuffel! P.S. bij thuiskomst wil ik een broodje kroket.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.