UG122 | Groetjes terug!

Geplaatst op 27 jul 2022 - 11:55

Afgelopen vrijdag hebben we enorm genoten van al jullie groetjes en dus is het tijd voor een persoonlijk berichtje terug. Ga er maar even voor zitten 😉.

Jorie: Het is op en top genieten hier: de natuur, de cultuur, de mensen, de bouw. Hopelijk gaat bij jullie in Nederland ook alles goed. 

Nicky: Lieve allemaal, ik geniet hier volop van de natuur, de cultuur, de mensen en de dingen die we doen. Mis jullie wel, dikke knuffel! (Happy b-day Elies!)

Thirza: Hoi! Ik heb het hier erg naar mijn zin en het gaat goed! Ik kijk er naar uit jullie weer te zien, groetjes!

Germer: Hoi allemaal, het is hier zo mooi, leuk en gezellig! Ik kan niet wachten om jullie alle verhalen te vertellen, tot snel!

Sarine: Hoi allegearre, ik ha it jirre heel erg nei myn sin; de cultuur, natuur en de meensken! Toch mis ik myn cracker mei tsiis wol heel erg hjer, tot snel! 

Arienne & Jose: Lieve allemaal, we genieten volop van de omgeving en mensen hier in Uganda. Wat een indrukwekkende en leerzame momenten beleven wij hier, met deze mooie groep. Bedankt voor al jullie lieve groetjes, we missen jullie en kijken er naar uit om alle verhalen met julie te delen. Veel liefs! 

Pieter: Dag allemaal, het schiet hier mooi op met de bouw, de muren staan al grotendeels en gisteren staalwerk voor dak begonnen. Hier veel mooi en leuke dingen gezien, in cultuur, natuur en mensen, tot gauw! 

Jetse: Hoi allegearre, het is hier super mooi en erg gezellig. Kunnen jullie lanten weten hoe het gaat met de Formule 1 (pole en top 3), #weddenschap

Naomi: Hey lief thuisfront, wat ben ik hier aan het genieten van dit prachtige land, lieve bevolking en de top groep! Het gaat super en ik kan niet wachten om alle mooie verhalen te delen, tot snel, liefs! 

Alice: Lieve allemaal, het gaat hier goed en het is heel erg gezellig. We vermaken ons zeer en het is heel indrukwekkend, ik mis jullie en hou van jullie! Kusjes! 

Peter: Ik heb een nieuwe liefde: Uganda! Ik had niet verwacht dat ik een land en hun bewoners zo snel in mijn hart zou sluiten. Tot snel! 

Ilse: Hoi allemaal! Het is hier super leuk en gezellig met de groep. De natuur en mensen zijn geweldig, er wordt goed voor ons gezorgd. Kusjes IIlse (groe loki een knuffel van mij)

Marthe: Hoii, het is hier super leuk, leuke mensen, cultuur, natuur, lekker weer en eten, en bij jullie? Ps: mama wil je Lass meenemen als jullie me ophalen? Tot snel! 

Rob en Martine: We genieten hier volopp! De bouw vordert goed en de mensen zijn fantastisch. We worden goed verzorgd en het gaat erg goed met ons. Bedankt voor de lieve groetjes! 

Tamador: Het gaat hier supergoed, we genieten volop. Lieve familie en vrienden, ik mis jullie. Veel liefs!

Dirk: Hallo, bedankt voor alle groetjes, hier gaat alles goed, ik mis jullie. Ik heb een hele boel nieuwe mensen leren kennen, zelfs de Friezen en kinderen hier zijn gezellig, tot snel!

Maya: Lieve allemaal, het is hier super, ik geniet heel erg! Bedankt voor de lieve berichtjes en tot snel! Liefs

Roelie: Lieve schatten, het is hier erg mooi en gelukkig niet te veel regen. Dikke knuffel van hier, tot snel!

Loes: Lieve allemaal! Ik moest erg inkomen, maar ik ben nu al helemaal ingeburgerd 😉 Het is een hele bijzondere ervaring en kan niet wachten om dit met jullie te delen! Dikke knuffel

Nienke K: Hey hey, ik heb het hier erg leuk en de sfeer in de groep is heel goed. Ik heb zin om jullie straks weer te zien!

Janneke: Bedankt voor jullie berichtjes, maar zijn jullie niet iets vergeten… over een ex-k3 lid bijvoorbeeld?! Het is hier fantastisch, mijn broeken zakken wel van mijn kont dus leg de koelkast maar vast vol! 😉 -xx-

Sterre: Lieve allemaal, de groep is top, de cultuur geweldig en de bouw superleuk, en ik heb nog geen diarree gehad! Tot snel! (Jasper, I love you)

Bram: Hallo iedereen, heel erg bedankt voor jullie lieve groetjes. Het is hier super leu ken ik vermaak e goed. Tot gauw!

Jesse: Hallo allemaal, het is hier heel leu ken zoning (behalve af en toe een tropische bui). K vermaak me goed, tot snel!

Ruben: Lieve mensen, het gaat super goed hier ondanks dat ik jullie wel allemaal erg mis. Ik heb zin om alle verhalen te vertellen en jullie allemaal een knuffel of kus te geven, groetjes Ruben x

Nienke H: Hoi allemaal,  heel erg bedankt voor de lieve groetjes! Ik heb het erg naar mijn zin en zie jullie snel weer!

Vera: Lieve lieve allemaal, ik heb het erg naar mijn zin hier! Heb heel veel dingen gezien en meegemaakt, kan niet wachten om dit met jullie te delen, mis jullie!

Alice: Lieve allemaal, het gaat hier goed en het is heel erg gezellig. We vermaken ons zeer en het is heel erg indrukwekkend, ik mis jullie en hou van jullie!

Celine: Lieverds, wat is het leuk om jullie groetjes te horen! Als volwaardig metselaar en met losse heupjes kom ik thuis. Jullie ook nog genieten van de holiday, love you!

Nancy: Hey allemaal, ik heb het hier heel erg naar mijn zin, ik geniet van alle lieve mensen hier en alles wat ze ons willen geven. Alle verhalen komen thuis wel want mijn dagboek gaat erg slecht, oh ja, papa en mem ik wol heel graach (hartige) pannenkoeken iete freed😉

Lisan: Het is hier fantastisch! Dank voor alle lieve groetejs!

Linda: Ik geniet hier op en top en wat heb ik bnoeten van jullie groetjes, we zien en spreken elkaar snel weer! Liefs

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.